Шановні колеги, здобувачі освіти, друзі Сумського державного університету!

Повідомляю, що з 1 квітня університет після вимушених канікул відновлює навчальний процес у форматі дистанційного навчання.

Розуміючи складнощі воєнного часу, університет працює над створенням максимально сприятливого освітнього середовища, що враховує потреби та можливості усіх учасників освітнього процесу. Наразі підготовлений наказ щодо особливостей організації навчання, узгоджені графіки навчального процесу та формат проведення практик, підсумкових заходів тощо.

Також Сумський державний університет продовжує активну роботу в інших основних напрямках своєї діяльності – тривають акредитаційні процеси, в тому числі й міжнародна акредитація освітньої програми «Медицина», продовжується наукова та грантова проєктна діяльність, активна співпраця із закордонними партнерами, планується відновлення тренувального процесу на базі спортивних споруд СумДУ.

Висловлюю вдячність всьому колективу університету, який продовжує тримати стрій та працювати на користь Сумського державного університету, міста, країни.

Збереження успішності Сумського державного університету є внеском кожного з нас в наближення перемоги!

СумДУ – це Україна!

Сумський державний університет,
вул. Римського-Корсакова,2,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації